liyaena

Friday, 23 December 2011

perkenalan diri saya

 assalamualaikum sume.., nama saya cana, hari ni saya seronok sgt sbb saya belajar buat blog sendiri...sebenarnya saya tak tahu sangat pun pasal2 blog ni...best jgk blajar buat blog ni.., almaklumlah...first
time bljr buat bende ni...mula2 tu mmg rase mls jer nk belajr sume ni, coz igtkan ssah sgt buat bende ni, sbnrnye x la brp ssh mne pun...kite org bljr bt ni pun 2 hr jer...xpe lah 2 hr pun exlist dpt la jgk ilmu tu drpd xthu lgsg, tahu la jgk serba skt ha....org kate celik la it skt kan klu kte bljr main ni......rasenye ni jer lah yg blh sy citer kt korang sume.......

No comments: