liyaena

Friday, 23 December 2011

kngn y tak blh d lupakan

Hai.....slm perkenalan bt sume, nme sy cana.... mntap di kg tun saban gerik, perak...sy ank ke dua drp lpn bradik.....nk tau x kngn mns sy masa bljr kt sklh dulu......???



sblm ni pernah bljr dkt smkdswm dr form 1 hgga form 5...masa study dulu kwn2 sy ramai sgt tp hbs tmt bljr jer sume dah bwk hala tuju msg2....mase study dulu best sgt mcm2 kngn mnis yg sy lalui brsma tman2 seusia dgn sy....bila teringatkn blk wktu study dulu rasa mcm xnk jer kluar dr sklh sy tu...nk tahu x knpe??...ye lah kwn2 sumenya skpala dgn sy...first skali kwn rpt la yg plg baik...ke mna sja prgi slalu jer berdua dgn sy wlaupun ke toilet skalipun...kwn2 lelaki pun sumenye sporting giler......slalu jer bg kita org ketawa dlm class, guru2 pun mmg sporting dlm class..wktu bljr pun msh lg bt lwk....bkn ape coz xnk bg kita org x bosan wktu bljr...skrg ni semuanye dh x wujud lg coz dh brpisah bwk haluan msg2.....k bye.....jmpe lg ye.

No comments: